PR-H

Descriere:

Rasina de sigilare. Rasina epoxidica bicomponenta pe baza de apa. Ideala pentru sigilari de suporturi sau obiecte ce contin umiditate mai mare de 10% pana la maxim 15%. Produsul poate fi diluat cu apa pana la maxim 10% din greutatea amestecului A+B. La final are aspect lucios si transparent.

Pret fara TVA 69,75 ron/kg

Pret 89 ron/kgKit 1,4 kg ………………………..

116,2 ron

DIAMOND GLOSS

Descriere:

Rasina de acoperire. Rasina epoxidica bicomponenta. Ideala pentru turnari in straturi subtiri pentru acoperiri de obiecte (coating). Poate fi turnata in strat transarent ca si protectie, amestecata cu pigmenti pentru a obtine diferite efecte sau in straturi de maxim 8mm pentru a umple diferite spatii.

Rasina are protectie UV, este rezistenta la caldura (nu se amprenteaza) si este sigura din punct de vedere alimentar.

Pret fara TVA 105,04 ron/kg

Pret 125 ron/kg

Kit 3 kg …………………………..

Kit 6 kg …………………………..

Kit 12 kg …………………………

375 ron

750 ron

1500 ron

CRYSTAL GLOSS

Descriere:

Rasina de acoperire. Rasina epoxidica bicomponenta. Ideala pentru turnari in straturi subtiri de maxi, 8mm pentru acoperiri de obiecte (coating). Poate fi turnata amestecata cu pigmenti pentru a obtine diferite efecte sau in straturi de maxim 8mm pentru a umple diferite spatii.

Rasina nu are protectie UV, este rezistenta la caldura (nu se amprenteaza).

Pret fara TVA 75 ron/kg

Pret 89,25 ron/kg


Kit 7,5 kg …………………………

Kit 15 kg …………………………


669,4 ron

1338,75 ron

CAST 50 

Descriere:

Rasina de casting. Rasina epoxidica bicomponenta. Ideala pentru turnari in straturi groase de pana la 5cm pentru a umple diferite goluri sau pentru incapsulare de diferite obiecte. Are aspect lucios, perfect transparent.

Rasina are protectie UV, este rezistenta la caldura (nu se amprenteaza) si este sigura din punct de vedere alimentar.

Pret fara TVA 109,24 ron/kg

Pret 130 ron/kgKit 14 kg………………………….1820 ron

ART RESIN

Descriere:

Rasina de acoperire.Rasina epoxidica bicomponenta. Ideala pentru turnari in straturi subtiri pentru acoperiri de obiecte (coating). Poate fi turnata in strat transarent ca si protectie, sau amestecat cu pigmenti pentru a obtine diferite efecte. Rasina cu vascozitate ridicata ideala pentru Resin Art.

Rasina are protectie UV, este rezistenta la caldura (nu se amprenteaza) si este sigura din punct de vedere alimentar.

Pret fara TVA 113,45 ron/kg

Pret 135 ron/kg


Kit 2 kg…………………………..

Kit 8 kg…………………………..


270 ron

1080 ron

Toate rășinile oferite de Segwood prin brandul Segwood Epoxy sunt rășini premium , astfel calitatea produselor rezultate este foarte ridicată, atât vizual cat și ca rezistență în timp.

Pentru a obține potențialul maxim oferit de rășinile noastre va rugam citiți fișele tehnice cât și Instrucțiunile oferite în dreptul fiecărui produs

Comenzile se pot face doar telefonic sau prin una din metodele aflate la baza paginii, astfel încât un angajat Segwood să vă poată îndruma in a alege cel mai potrivit produs pentru proiectul dumneavoastră.

Viziteaza-ne

Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu nr.91

Campina, Prahova

Contact:

[email protected]

+40 754 099 929