loading-indicator

LOADING

loading-indicator

LOADING

loading-indicator

LOADING

Toate rășinile oferite de Segwood prin brandul Segwood Epoxy sunt rășini premium , astfel calitatea produselor rezultate este foarte ridicată, atât vizual cat și ca rezistență în timp. Pentru a obține potențialul maxim oferit de rășinile noastre va rugam citiți fișele tehnice cât și Instrucțiunile oferite în dreptul fiecărui produs
Comenzile se pot face doar telefonic sau prin una din metodele aflate la baza paginii, astfel încât un angajat Segwood să vă poată îndruma in a alege cel mai potrivit produs pentru proiectul dumneavoastră.
PR-H
Descriere: Rasina de sigilare Rasina epoxidica bicomponenta pe baza de apa. Ideala pentru sigilari de suporturi sau obiecte ce contin umiditate mai mare de 10% pana la maxim 15%. Produsul poate fi diluat cu apa pana la maxim 10% din greutatea amestecului A+B. La final are aspect lucios si transparent.
DIAMOND GLOSS
Descriere: Rasina de acoperire Rasina epoxidica bicomponenta. Ideala pentru turnari in straturi subtiri pentru acoperiri de obiecte (coating). Poate fi turnata in strat transarent ca si protectie, amestecata cu pigmenti pentru a obtine diferite efecte sau in straturi de maxim 8mm pentru a umple diferite spatii. Rasina are protectie UV, este rezistenta la caldura (nu se amprenteaza) si este sigura din punct de vedere alimentar.
CAST 50
Descriere: Rasina de casting Rasina epoxidica bicomponenta. Ideala pentru turnari in straturi groase de pana la 5cm pentru a umple diferite goluri sau pentru incapsulare de diferite obiecte. Are aspect lucios, perfect transparent. Rasina are protectie UV, este rezistenta la caldura (nu se amprenteaza) si este sigura din punct de vedere alimentar.
ART RESIN
Descriere: Rasina de acoperire Rasina epoxidica bicomponenta. Ideala pentru turnari in straturi subtiri pentru acoperiri de obiecte (coating). Poate fi turnata in strat transarent ca si protectie, amestecata sau cu pigmenti pentru a obtine diferite efecte. Rasina cu vascozitate ridicata ideala pentru Resin Art. Rasina are protectie UV, este rezistenta la caldura (nu se amprenteaza) si este sigura din punct de vedere alimentar.
Phone
Mail
Wapp
Facebook
Instagram
.