SegWood Design “is going Black”. Ce inseamna?

In urmatoarele saptamani vom face schimbari majore in gama de produse pe care o rebranduim, o largim cu rasini noi si unice pe piata din Romania. Lucram intens ca proiectele dumneavoastra sa fie perfecte si usor de facut.


Toate detaliile despre produse le gasiti apasand imaginea de mai jos

Primul pas este gata, asa ca va asteptam in noul nostru showroom de luni pana vineri intre orele 9:00 si 17:00, pentru o discutie despre produsele noastre si pentru a vedea ce se poate obtine cu ele.

SegWood Design a fost fondată în 2017 cu pasiunea de a furniza mobilier de casă unic, de înaltă calitate, bine proiectat. Fiecare piesă este realizată manual, folosind lemn masiv, lemn laminat și rășini, astfel încât structura, modelul și rezultatele finale vor varia de la bucată la bucată, în funcție de esența lemnului și de turnarea rășinilor.

În anul 2018 deoarece rășinile existente pe piață la momentul respectiv nu corespundeau cerințelor Segwood, am luat decizia de a ne dezvolta propriul brand de produse. Aceste produse sunt dezvoltate si produse in laboratoare din Spania, Germania sau Anglia, dupa criteriile cerute de Segwood. In momentul de fata putem spune ca materialele pe care le folosim sunt cele mai bune de pe piață, asigurându-ne că fiecare piesă SegWood corespunde standardelor noastre de înaltă calitate.

In decursul aceluiași an am luat decizia de a deveni si distribuitori de produse epoxidice pe piata din Romania si astfel spre sfârșitul anului 2018 a luat naștere brandul Segwood Epoxy al cărui logo îl puteți găsi pe oricare produs comercializat de noi.

În anul 2019, deoarece existau din ce în ce mai multe cereri pentru realizarea de pardoseli decorative am luat decizia de a crea o echipa de aplicatori si de a dezvolta acest domeniu. In momentul de față pe lângă echipa noastră de aplicații pardoseli avem colaboratori autorizați in aproape toata tara, aplicatori care au făcut cursuri de formare împreuna cu Segwood.

La finele anului 2020, Segwood a livrat peste 150 piese de mobilier făcut la comanda in Romania, Germania, Franta, Anglia si Belgia, am realizat peste 2000 mp de pardoseli decorative si am livrat către clienții noștri cea mai buna rasina de pe piata.

În anul 2021, proiectele propuse vor fi pline de surprize, așa că fiți alături de noi si vom creste împreună.

Membru fondator, responsabil mobilier si pardoseli.

Membru fondator, responsabil art resin si decoratiuni.

Responsabil mobilier, pardoseli si logistica.

Responsabil mobilier si pardoseli.

Viziteaza-ne

Str. Bogadan Petriceicu Hasdeu nr.91

Campina, Prahova


Contact

segwood.design@gmail.com

+40 754 099 929

Phone

Mail

Wapp

Facebook

Instagram

.